Varmrökt laxfilé med sås på kanderad citron
Rostad blomkålsdip med vattenkrasse & pumpafrön
Grön primörpotatissallad med örter & vårlök
Kallskuren flankstek med äppletsatsiki
Brie med vårens marmelad & kex
Stenugnsbakat levain & smör
Pris: 295 kr
Skagenröra på handskalade räkor, serverad i glas & toppad med sikrom & liten toast
Kallrökt lax på krispig salladsbädd
Rökt rensteksröra med syrligt lingon
Rosmarinstekt, svensk lammstek eller flankstek med örtkräm
Rostad potatissallad med grönt & örter
Stenugnsbakat och ekologiskt vetesurdegsbröd, knäcke & vispat smör
Pris: 325 kr
Dubbelmarinerad fläskfilé med smak av vitlök, rosmarin & citron
Kanderad citrondressing
Honung- & örtrostade rotfrukter
Halstrad gravlax på en bädd av färska skott, torkad aprikos & fetaost
Stenugnsbakat och ekologiskt vetesurdegsbröd, knäcke & vispat smör
Pris: 305 kr
Färska, fyllda pastakuddar med rostade grönsaker & basilikablad
Prosciutto & Mortadella
Granatäpplesallad på färska skott, hyvlad parmesan & rostade nötter
Kycklinglårfilé med fyllig tomatsås & knaperstekt salsiccia-fresca
Pastrami och chilisotad rökt laxfile
Stenugnsbakat och ekologiskt vetesurdegsbröd med flingsalt & olivolja
Pris: 305 kr
Grillad grön sparris med hyvlad parmesan
Ceviche på lax, lime, mango & chili
Gazpachoshot toppad med nymalen svartpeppar och en fyllig olivolja
Små lammfärsbiffar med myntadip
Sallad på gulbetor & saltrostade frön
Mjukbakade tomater på matvete
Hembakat fröknäcke med en ört-färskostdipp
Pris: 295 kr
Traditionell västerbottenpaj
Mjukbakad kalvrygg med svamp
Dillbakad rödingfilé med forellrom
Sallad på haricots verts & säsongspären serverad med nobisdressing
Norr-ostar med marmelad, rädisor & selleri
Stenugnsbakat frukt & nötbröd, knäcke & smör
Pris: 325 kr minimum 30 personer
Soja- & chiliglaserad kycklinglårfilé
Nudlar med shiitakesvamp, cashewnötter & sesamdressing
Kimchi på gurka
Maki, gari & wasabi
Långkokt högrev på koreanska
Polkabetor i soyavinägrett
Marinerad spenat med sesam
Pris: 305 kr, minimum 30 personer
Saffransdoftande kycklinggryta
Couscoussallad med grönt
Marinerad bönsallad
Vitostsallad med spetspaprika
Rostad aubergineröra
Spenatfyllda smördegsknyten
Fetaostkräm med mynta & citron
Stenugnsbakat och ekologiskt vetesurdegsbröd med flingsalt & olivolja
Pris: 285 kr
Här presenteras ett antal menyer vilka är särskilt väl lämpade att servera i bufféform. Varför inte servera dessa som individuella minibufféer, smakfullt dekorerade och utställda på varje bord. Era gäster kan enkelt plocka och välja bland läckerheterna. – Ett mycket trevligt alternativ till den traditionella trerättersmiddagen.
Vi serverar alltid våra bufféer på vackra uppläggningsfat, dekorerade och presenterade på ett smakfullt sätt.